Tulevaisuus & työelämä

Duunitori 

Sivustolla on työnhaun- ja kesätyönhaun oppaat, joista löytyy vinkkejä esim. CV:n tekoon ja työhaastatteluun. Lisäksi löytyy uratarinoita, työsuhdeopas, palkkavertailu ja avoimia työpaikkoja.

Opopassi

Tulevaisuuden suunnittelun työkalu, joka perustuu lukion OP2-kurssin opetussuunnitelmaan. Tehtävät ovat hyödynnettävissä myös ammatillisessa koulutuksessa. 

Osaajia työelämään

Sivusto edistää opiskelijoiden työllistymistä ja tarjoaa mm. osaamisen tunnistamiseen ja työnhakuun valmentavia tehtäväpaketteja. Verkko-oppimisympäristö on luotu Sujuvat työmarkkinat - hankkeessa (ESR) Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston toteuttamana.

Sometaduuniin

Sivusto on Tampereen, Laurean ja Lapin ammattikorkeakoulujen sekä Itä-Suomen yliopiston ESR-hankkeessa toteuttama sivusto sosiaalisesta mediasta rekrytoinnin ja työnhaun tukena. Sivusto tarjoaa materiaalia ohjaajille ja opiskelijoille digitaalisten urataitojen kehittämiseen.

Tulevaisuusohjaus

Sivustolle on koottu tietoa tulevaisuusohjauksesta sekä tulevaisuusohjauksen työkaluja ja tehtäviä yksilö- ja ryhmänohjaukseen. 

© 2022 MotiJeesiKaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita